Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,5 tsk | Vaniljsocker | |
75 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
2 tsk | Bakpulver | |
4,5 dl | Vetemjöl | |
3 dl | Råsocker Strö | |
1,5 dl | Standardmjölk | |
3 st | Ägg | |
1,5 tsk | Florsocker |
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och socker pösigt.
Smält smöret i en kastrull och häll i mjölken och koka upp. Häll den sedan över ägg och sockerblandningen.
Häll i mjöl och vaniljsocker och rör om.
Häll sist i bakpulvret och rör om försiktigt.
Smöra och bröa en form och häll i smeten.
Grädda kakan på nedre falsen i 40 min.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant