Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Fläkkotlett | ||
600 g | Fläskkotlett | |
0,25 st | Vitlök Solo | |
Sås | ||
0,5 st | Gul lök | |
2 dl | Kokosmjöl | |
1 tsk | Honung Flytande | |
2 msk | Mango Chutney | |
0,5 msk | Japansk soja | |
1 tsk | Flytande Margarin | |
2 tsk | Curry | |
2 dl | Vatten | |
0,5 st | Köttbuljong | |
1 krm | Chilipulver | |
Tillbehör | ||
250 g | Långkornigt Ris | |
0,5 st | Romansallat |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skala och hacka löken. Hetta upp margarin och fräs curry och chilipeppar i margarin. Tillsätt lök, vatten, buljongtärning, kokosmjölk, mango chutney, soja och honung. Låt koka upp.
Blanda mjöl med 0,5 dl vatten och rör ner. Låt det koka upp under omrörning. Låt såsen sjuda i ca 5 minuter. Smaka av med salt.
Skär köttet i skivor och gnid in skivorna med pressad vitlök och stek dem i margarin. Salta och peppra.
Servera med kokt ris, sås, sallad och haricots verts.
Tips! Servera med banan- eller ananasskivor.
Servera med banan- eller ananasskivor.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel