Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Ciabatta | |
1 st | Ägg | |
20 st | Svarta oliver med kärnor | |
2 stjälk | Basilika | |
1 tsk | Salt | |
400 g | Nötfärs | |
2 msk | Pinjenötter | |
1 st | Rödlök | |
100 kg | Riven Parmesanost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Vitlök | |
2 msk | Olivolja | |
12 st | Soltorkade Tomater | |
50 g | Ruccolasallat |
Blanda färsen med ägget. Tillsätt 2 pressade vitlöksklyftor, ost, basilika, nötter, salt och peppar. Arbeta till en smidig färs. Forma färsen till 4 jämna biffar. Klyv brödet. Pensla biffar och bröd med olivoljan. Grilla biffarna ca 5 minuter per sida. Grilla bröden vid sidan om 2-3 minuter. Skala och skiva löken, skölj salladen. Fördela lök, sallad och soltorkade tomater på bröden. Lägg på de grillade biffarna och strö över oliverna. Servera genast.
1 Ciabatta Surdegsbullar EKO/KRAV Fryst Il Fornaio
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1