Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,5 dl | Matlagningsgrädde | |
1 msk | Flytande Smör och Margarin | |
20 st | Enbär | |
50 g | Kantareller Torkade | |
1 st | Gul lök | |
0,3 st | Persilja - färsk | |
1,5 dl | Bulgur | |
100 g | Sockerärta | |
3 msk | Gelé Svartvinbär | |
400 g | Älgskav |
Lägg de torkade kantarellerna i blöt några timmar. Hacka och fräs löken. Tillsätt avrunna kantareller. Koka bulguren enligt anvisningar på paketet. Lägg den frysta älgskaven i grytan med löken. Tina på medelvärme under omrörning. Tillsätt enbär och grädde, låt sjuda under omrörning. Servera med gele, bulgur och sockerärtor.
2 Kantareller Torkade Björnmat