Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 2 msk | Gräddfil | |
| 2 dl | Basmatiris | |
| 2 dl | Quinoa | |
| 1 st | Citron | |
| 1 st | Zucchini | |
| 600 g | Sejfile | |
| 150 g | Persilja - färsk | |
| 1 st | Rödlök | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 0,5 krm | Salt | |
Värm ugnen till 125°. Koka ris & quinoa i 12-15 minuter.
Dela sejfilén i portionsbitar och stek dessa i en stekpanna. Salta och peppra, låt baka av på plåt i ugnen 12-15 minuter.
Blanda krossad vitlök, skivad zucchini, skivad rödlök och rapsolja i en bunke. Bryn zucchini och rödlöksblandningen tills den blivit mjuk. Smaksätt ris & quinoa med rivet skal från citronen och hackad persilja. Skär citronklyftor, pressa ur saften och blanda med rapsolja.
Servera gärna med lite gräddfil och den citronkryddade rapsoljan.

49,83 kr /l

101,90 kr /kg

48,18 kr /kg

103,80 kr /kg

137,50 kr /kg

21,95 kr /st

30,00 kr /kg

217,27 kr /kg

59,95 kr /kg

1 Rapsolja Kallpressad EKO/KRAV
99,90 kr /l

1 014,71 kr /kg

29,17 kr /kg