Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 msk | Olivolja | |
125 g | Körsbärstomater | |
0,5 dl | Mellanmjölk | |
2 krm | Salt | |
0,5 st | Rödlök | |
80 g | Kalkon Pålägg | |
3 st | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
30 g | Riven Ost |
Omelett: Strimla kalkon och skala och finhacka lök. Halvera tomater. Fräs kalkonen och löken i olja i ca 1 min. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar och tillsätt äggstanningen i pannan. Dra med en gaffel längs sidorna in mot mitten. Tillsätt tomaterna och sänk värmen. Låt omeletten steka klart i ca 5 min. Tillsätt riven ost mot slutet.
Lägg upp omeletten på en skärbräda och servera med en kopp the eller kaffe.
Styling: Carina Hejde & Mari Bergman
Näringsvärde: 298 kcal, 27 g protein, 18 g fett, 6 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria