Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 dl | Vatten | |
2 msk | Rapsolja | |
1 msk | Japansk soja | |
1 krm | Salt Fint | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
Köp hem | ||
300 g | Wokmix | |
1 dl | Sweet Chili | |
1 st | Rödlök | |
250 g | Tofu | |
2 dl | Jasminris |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skala och riv vitlök. Tärna tofun.
Stek tofun i 1 msk rapsolja på hög värme så att den får fin gyllenbrun färg.
Tillsätt ytterligare 1 msk rapsolja och wokgrönsakerna och woka i ca 5 min. Rör om med jämna mellanrum.
Tillsätt sweet chilisås, vatten och soja och låt det fräsa ihop i 1 min. Smaka av med lite salt.
Servera woken med nykokt ris och lite extra sweet chilisås och soja vid sidan om.
Näringsvärde: 480 kcal, 16 g protein, 11 g fett, 75 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt