Gå vidare till huvudinnehåll
Gratinerad torsk med parma och pesto
Malin Andersson

Gratinerad torsk med parma och pesto

20 minEnkelt
345,35 kr
4 portioner 50,74 kr per portion
Enkelt och snabblagat recept som passar lika bra till vardag som till ett festligare tillfälle. Här gratineras parmalindad torsk med en pesto- och creme fraicheblandning och toppas med pinjenötter. Tips! Tina fryst fisk i kylen över natten.

1 krmSvartpeppar Malen
4 mskPesto Grön
2 mskPinjenötter
25 gParmesanost
600 gTorskfilé
2 dlCreme Fraiche Naturell
1 krmSalt
50 gProsciutto
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Salta och peppra fisken runtom. Linda parmaskinka runt varje torskbit.

3

Placera fisken i en ugnsfast form. Klicka ut crème fraiche och pesto runt bitarna.

4

Riv över parmesanost och ställ in formen i ugnen cirka 15 minuter.

5

Strö över pinjenötter efter halva tiden. Servera med valfritt tillbehör och njut!

Bild:

Kerstin Eriksson