Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Korv Stroganoff | ||
1 st | Gul lök | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
3 msk | Tomatpuré | |
1 st | Falukorv | |
1 krm | Salt | |
1 msk | Smör | |
2 tsk | Dijonsenap | |
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Korv Stroganoff: Skär korven i ganska små bitar. Skala och finhacka löken. Bryn korv och lök i smör i en varm panna. Tillsätt tomatpurén, senapen och späd med grädde. Krydda med salt och peppar och koka några minuter.
Värm ärtorna i lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Sila av vattnet och lägg upp ärtorna i en skål eller blanda med det kokta riset.
Servera din Korv Stroganoff med ris och gröna ärtor.
Rekvisita: Jean Dubost, Laguiole, Design Inwest
Bild:
Stefan Mattsson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko