Gå vidare till huvudinnehåll
Asiatisk coleslaw
Mari Bergman

Asiatisk coleslaw

15 minEnkelt
216,60 kr
4 portioner 24,56 kr per portion
Krispig coleslaw med smak av ingefära, chili och lime. Vi valde att använda en röd spetskål och en vit spetskål för att få vacker färg på den. Passar perfekt att servera till grillad fisk, kyckling och kött.

2 tskSesamfrö
125 gGrönkål
3 mskRapsolja
1 dlYoghurt för Matlagning
1 stChilipeppar Röd
2 stLime
1 mskFärsk ingefära
1 tskSalt
2 krmSvartpeppar Malen
1,4 kgSpetskål, (2 st)
Instruktioner
1

Strimla röd och vit spetskål och blanda med grönkål i en stor skål.

2

Tillsätt riven ingefära, finhackad chili, rivet limeskal, limesaft, rapsolja och yoghurt. Blanda om ordentligt och smaka av med salt och peppar. Strö över lite sesamfrön. Klart att servera!

Bild:

Nurlan Emir