Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Torkad oregano | |
3 dl | Vispgrädde | |
1 st | Fetaost | |
1 st | Körsbärstomater | |
4 st | Kycklingfile |
Smula sönder fetaosten i en skål med en gaffel och blanda med oreganon. Snitta kycklingfiléerna och lägg i fetaost fyllningen. Salta och peppra och fräs dom vackert bruna i smör och låt dom bräsera färdigt under lock i stekpanna. Späd med lite vatten då och då. Tag ur filéerna från pannan och lägg åt sidan. Häll i resterande fetaost blandning från skålen och rör runt tills det smälter samman. Häll i grädden och halverade körsbärstomater i skyn och låt det koka upp och sjuda en stund tills tomaterna mjuknar och saftar sig något.
Servera med grönsaker.
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana