Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
250 g | Blomkål Färsk | |
600 g | Kyckling Strimlad Sweet Chili | |
1 msk | Fisksås - Asiatisk | |
1 msk | Rapsolja | |
1 dl | Jordnötter Rostade/Saltade | |
250 g | Broccoli Färsk | |
3 dl | Jasminris | |
1 st | Gul lök | |
1,5 msk | Sweet Chili | |
0,5 st | Purjolök | |
1 st | Koriander - färsk |
Halvera broccoli- och blomkålsbuketterna, strimla löken och skär den gröna delen på purjolöken i bitar.
Koka riset och rör det luftigt. Tillsätt krossade nötter, sweet chilisås och hälften av koriandern i riset. Smaka av med fisksås.
Stek kycklingen med olja i upphettad panna tills den fått fin färg. Lägg upp på ett fat.
Rengör pannan och hetta upp på nytt med olja. Stek blomkålen några min, tillsätt lök och broccoli och stek ytterligare en min. Lägg tillbaka kycklingen. Smaka av med fisksås och sweet chilisås. Hacka resten av koriandern och strö över.
Servera med riset.
1 Kyckling Lårfilé Strimlad Vitlök & Chili Kronfågel
1 Jordnötter Salta 275g Estrella