Gå vidare till huvudinnehåll
Ricotta och citronfylld girasoli med pecorinosås, rostad mandel och mynta
RANA

Ricotta och citronfylld girasoli med pecorinosås, rostad mandel och mynta

20 minEnkelt
275,20 kr
2 portioner 80,13 kr per portion
Ricotta och citronfylld girasoli med pecorinosås, rostad mandel och mynta

20 gSmör
200 gRiven Pecorinoost
1 krmSvartpeppar Malen
250 gTortellini Färsk
150 mlVispgrädde
15 gMynta - färsk
50 gSötmandel Spån
0,5 tskSalt
100 mlMjölk
Instruktioner
1

Värm grädden, mjölken och Pecorino i en kastrull, rör om med en visp tills den kokar och stäng sedan av värmen.

2

Rosta mandelspån i en panna i några minuter tills de fått färg och ställ sedan åt sidan.

3

Koka Girasoli i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen. Häll över Girasolin i en panna med smält smör, häll sedan upp på tallrik och blanda med Pecorinosåsen, strö över den rostade mandeln och några myntablad. Buon appetito!