Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
20 g | Smör | |
200 g | Riven Pecorinoost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
250 g | Tortellini Färsk | |
150 ml | Vispgrädde | |
15 g | Mynta - färsk | |
50 g | Sötmandel Spån | |
0,5 tsk | Salt | |
100 ml | Mjölk |
Värm grädden, mjölken och Pecorino i en kastrull, rör om med en visp tills den kokar och stäng sedan av värmen.
Rosta mandelspån i en panna i några minuter tills de fått färg och ställ sedan åt sidan.
Koka Girasoli i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen. Häll över Girasolin i en panna med smält smör, häll sedan upp på tallrik och blanda med Pecorinosåsen, strö över den rostade mandeln och några myntablad. Buon appetito!
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt