Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Mynta - färsk | |
50 g | Fetaost | |
200 g | Rädisor | |
400 g | Vattenmelon | |
2 msk | Pinjenötter |
Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna med nonstickbeläggning i 1 minut på medelvärme, eller tills de börjar få färg, rör om under tiden och ställ sedan åt sidan.
Skär bort skalet på vattenmelonen, kärna ur och skiva fruktköttet så tunt du kan. Skiva rädisorna så tunt som möjligt, behåll bladen som ser fina ut.
Blanda försiktigt vattenmelon och rädisor med 1 matsked extra virgin olivolja och 2 matskedar rödvinsvinäger. Smaka av med havssalt och svartpeppar.
Fördela vattenmelon och rädisor på tallrikar eller på ett fat. Strö över pinjenötter, fördela myntabladen över. Smula fetaost ovanpå och avsluta med en nypa svartpeppar.
Bild:
David Loftus
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Vattenmelon Hel Liten Klass1