Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Renskav | ||
1 msk | Dijonsenap | |
1 krm | Salt | |
2 msk | Olivolja | |
0,5 dl | Vatten | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 st | Rödlök | |
480 g | Renskav | |
1 msk | Köttbuljong | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
Tillbehör | ||
320 g | Spaghetti | |
150 g | Morötter |
Tillbehör: Koka upp saltat vatten till pastan.
Renskav: Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs lök och vitlök mjukt. Tillsätt renskav och fräs ihop i ytterligare några minuter. Tillsätt creme fraiche, vatten, köttbuljong och dijonsenap och koka ihop 2-3 min. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Skala morötterna. Använd en potatisskalare och skala morötterna i tunna strimlor. Tillsätt morotsstrimlorna till det kokande pastavattnet de sista 30 sek. Häll av pastavattnet.
Servera renskavet med pastan.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: www.oscarclothilde.com
Näringsvärde: 628 kcal. 35 g protein, 27 g fett, 60 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria