Gå vidare till huvudinnehåll
Krämig renskavspanna med pasta
Mari Bergman

Krämig renskavspanna med pasta

20 minEnkelt
316,25 kr
4 portioner 56,55 kr per portion
Vad sägs om en snabblagad krämig renskavspasta till middag? Receptet passar perfekt att slänga ihop när tiden är knapp. Gott blir det också!

Renskav
1 mskDijonsenap
1 krmSalt
2 mskOlivolja
0,5 dlVatten
1 krmSvartpeppar Malen
1,5 dlCreme Fraiche Naturell
0,5 stRödlök
480 gRenskav
1 mskKöttbuljong
1 klyftaVitlök Vanlig
Tillbehör
320 gSpaghetti
150 gMorötter
Instruktioner
1

Tillbehör: Koka upp saltat vatten till pastan.

2

Renskav: Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs lök och vitlök mjukt. Tillsätt renskav och fräs ihop i ytterligare några minuter. Tillsätt creme fraiche, vatten, köttbuljong och dijonsenap och koka ihop 2-3 min. Smaka av med salt och peppar.

3

Tillbehör: Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

4

Skala morötterna. Använd en potatisskalare och skala morötterna i tunna strimlor. Tillsätt morotsstrimlorna till det kokande pastavattnet de sista 30 sek. Häll av pastavattnet.

Servera renskavet med pastan.

Foto & styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: www.oscarclothilde.com

Näringsvärde: 628 kcal. 35 g protein, 27 g fett, 60 g kolhydrater.

Bild:

Sanna Livijn Wexell