Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Burgare | ||
| 400 g | Veg. Hamburgare | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 200 g | Hamburgerbröd, 4 st | |
| Topping | ||
| 1 st | Tomater | |
| 1 st | Krispsallat | |
| 100 g | Hamburgerost | |
| 4 msk | Majonnäs Smaksatt | |
| Karamelliserad lök | ||
| 2 st | Gul lök | |
| 2 msk | Smör | |
| 0,5 tsk | Strösocker | |
| 1 krm | Salt | |
Karamelliserad lök: Skala och strimla löken. Stek löken sakta i smör på medelvärme i ca 15 min tills den blir gyllene. Tillsätt salt och socker och låt den steka i ytterligare 2 min.
Burgare: Hetta upp en stekpanna med olja och bryn burgarna på medelhög värme i ca 5 min/sida. Lägg en skiva ost på varje burgare och låt de smälta.
Topping: Skölj och skiva tomaterna och lossa 4 st salladsblad. Rosta bröden i lite olja i en varm stekpanna.
Montering: Bred chilimajo på undersidan av varje bröd, lägg på salladsblad, hamburgare med ost och tomatskivor. Toppa med karamelliserad lök och lägg på överdelen av hamburgerbrödet. Ät och njut!
Bild:
Nurlan Emir

163,75 kr /kg

127,50 kr /kg

73,90 kr /kg

1 Krispsallat Stadsodlad Klass1
430,00 kr /kg

159,75 kr /kg

155,80 kr /l

19,67 kr /kg

40,56 kr /l

137,90 kr /kg

22,95 kr /kg

29,17 kr /kg
