Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1,5 msk | Fiskfond | |
2 msk | Smör | |
2 dl | Basmatiris | |
2 krm | Svartpeppar | |
4 krm | Salt | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
Köp hem | ||
3 dl | Vispgrädde | |
60 g | Salladslök | |
450 g | Wokmix | |
500 g | Torskrygg Fryst | |
1 st | Basilika - färsk |
Skala och riv vitlöken. Smält smöret i en stekpanna och fräs vitlöken på låg värme.
Tillsätt grädde och fiskfond och låt såsen puttra på låg värme i ca 5 min.
Skär fisken i bitar. Skölj och finhacka basilikan. Skölj och strimla salladslöken.
Smaka av såsen med salt och peppar. Lägg ner fisk och basilika i såsen och låt fisken sjuda i ca 5 min på låg värme.
Koka wokmixen i ca 2-3 min. Sila av vattnet och lägg upp grönsakerna i en skål.
Ta av fisken från plattan och strö över salladslök.
Servera fisken och grönsakerna med kokt ris.
Bild:
Nurlan Emir
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt