Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Persilja - färsk | |
2 krm | Salt | |
3 st | Ägg | |
0,5 msk | Olivolja | |
1 dl | Standardmjölk | |
125 g | Körsbärstomater Eko | |
0,5 krm | Svartpeppar | |
50 g | Riven Västerbottensost |
Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar.
Halvera tomaterna.
Värm oljan i en stekpanna och tillsätt äggstanningen i pannan. Dra med en gaffel längs sidorna in mot mitten. Tillsätt tomaterna och sänk värmen. Låt omeletten steka klart i ca 5 min.
Tillsätt riven Västerbottensost och finhackad persilja mot slutet.
Näringsvärde: 297 kcal, 20 g protein, 22 g fett, 5 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria