Gå vidare till huvudinnehåll
Klassisk rödbetssallad
Kerstin Eriksson

Klassisk rödbetssallad

15 minEnkelt
196,25 kr
10 portioner 7,21 kr per portion
Traditionellt tillbehör till julbordet, en klassisk rödbetssallad blir ett fräscht komplement till de annars lite sältiga rätterna. Tips! Det går lika bra att tillaga rödbetssalladen med en vegansk creme fraiche och vegansk majonnäs för en vegansk sallad.

570 gRödbetor Skivade
1,5 krmSvartpeppar Malen
1 dlCreme Fraiche Naturell
1 mskDijonsenap
1 krmSalt
1 stÄpple Royal Gala
1,5 dlMajonnäs
1 stRödlök
Instruktioner
1

Låt rödbetorna rinna av. Skär rödbetsskivorna och äpplena i mindre bitar. Finhacka löken.

2

Blanda samman med majonnäs, crème fraiche och senap. Smaka av med salt och peppar.

Bild:

Kerstin Eriksson