Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Basilika - färsk | |
4 st | Vanliga Tomater | |
2 st | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
700 g | Potatis | |
0,5 dl | Olivolja | |
200 g | Fetaost |
Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta & klyfta potatisen med skalet kvar (går även med frysta potatisklyftor). Placera klyftorna i långpanna med olivolja i botten, "ställ" dem på "skalsidan" så slipper du vända dem och de fastnar garanterat inte! Baka dem till de fått ordentligt gyllenbrun yta, cirka 30-45 min.
Varva varma potatisklyftor med smulad Fetaost, lökringar, tomatklyftor och färsk basilika. Ringla över olivolja, "kvarna över" lite svartpeppar. Servera ljummet till grillat kött eller som ensam vegetarisk rätt!
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana