Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Melon Cantaloupe | |
2 msk | Parmesanost | |
80 g | Prosciutto | |
125 g | Körsbärskvisttomater | |
50 g | Basilika - fryst | |
4 st | Tortilla | |
0,5 st | Citron - Eko | |
250 g | Vaxbönor | |
150 g | Fetaost | |
65 g | Ruccolasallat | |
3 msk | Mascarpone |
Tina vaxbönorna och tvätta citronen noggrant.
Feta- och mascarponekräm: Mosa fetaosten och blanda med mascarpone, finriven parmesan, finrivet citronskal och basilika.
Skär prosciutton i mindre bitar.
Skiva cocktailtomaterna och skär melonen i små kuber.
Servering: Bred ut feta- och mascarponekrämen på de fyra tortillabröden och toppa sedan med ruccola, tomater, vaxbönor, melon och prosciutto.
Rulla ihop och njut!
1 Cocktailtomater på Kvist Klass1
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1