Gå vidare till huvudinnehåll
Raw paprika- och ingefärssoppa
Mari Bergman

Raw paprika- och ingefärssoppa

15 minEnkelt
363,95 kr
4 portioner22,87 kr per portion
En raw food-soppa som serveras kyld. God förrätt eller raw food-lunch!

2 stRöd Paprika
1 mskLantbuljong
1 dlSoltorkade Tomater
1 dlSötmandel Skalad
20 gChilifrukter, (0,2 st)
3 dlVatten
1 tskFlingsalt
1 stKvisttomater
1 mskFärsk ingefära
2 klyftaVitlök Färsk
1 tskSirap Agave
1 mskOlivolja
2 krmSvartpeppar Malen
0,5 stBasilika - färsk
Topping
0,5 dlPumpakärnor
0,25 stBasilika - färsk
Instruktioner
1

Skölj paprika, tomat och chilipeppar.

2

Kärna ur paprikan och chilin och mixa sedan alla ingredienser i en matberedare.

3

Smaka av med salt och peppar och toppa med lite pumpafrön och basilikablad.

Bild:

Linnea Swärd