Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar | |
60 g | Smör | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
600 g | Potatis | |
1 st | Citron | |
1 dl | Dill - färsk | |
500 g | Laxfilé | |
1 dl | Persilja - färsk | |
200 g | Sparris |
Sätt på ugnen till 250°C. Skrubba eller skala potatisen och koka den. Lägg laxen i en ugnsfastform och ställ in i ugnen ca 8 minuter. Godast är laxen när den fortfarande är lite rå i mitten. Under tiden rör du ihop smör, dill, persilja, vitlök och pressad citronsaft till en härlig blandning. Salta och peppra. Halstra sparrisen i stekpannan med lite smör. När laxen är klar fördelas örtsmöret över den varma laxen och det är bara och njuta tillsammans med potatisen och sparrisen.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt