Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Chili sin carne | ||
0,5 msk | Olivolja | |
500 g | Krossade Tomater | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
380 g | Blandade bönor | |
28 g | Taco Kryddmix Original | |
1 dl | Vatten | |
1 st | Paprikamix | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt Fint | |
Tillbehör | ||
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 dl | Basmatiris |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Chili sin carne: Skala och riv vitlök. Skölj och tärna paprikorna. Fräs vitlök och paprika i olja utan att de tar färg.
Tillsätt tacokrydda och fräs ytterligare under omrörning. Tillsätt avrunna bönor, krossade tomater och vatten. Låt puttra under lock i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp chili sin carnen på tallrikar och toppa med creme fraiche och gärna någon färsk ört. Servera med ris och gärna ett gott bröd.
Näringsvärde: 571 kcal, 17 g protein, 12 g fett, 92 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko