Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
25 g | Pickles | |
2 st | Tomater | |
0,5 st | Krispsallat | |
280 g | Hamburgerbröd | |
1 msk | Rapsolja | |
2 st | Avokado | |
1 dl | BBQ-Sås | |
300 g | Grillost | |
2 tsk | Persillade | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell |
Mixa avokado, crème fraiche och persillade till en slät sås. Smaka av med salt och peppar.
Pensla osten med olja och stek/grilla osten gyllenbrun, ca 1 minut på varje sida.
Rosta bröden på torr stekpanna. Montera fina burgare – bred bbq-sås på nedandelen, lägg på sallad och tomat, skeda på avokadokräm, lägg på Pannoumi, toppa med rödlök och avsluta med ovandelen av brödet.
1 Krispsallat Stadsodlad Klass1