Gå vidare till huvudinnehåll
Krämig potatissallad med rädisor
Malin Andersson

Krämig potatissallad med rädisor

30 minEnkelt
225,55 kr
4 portioner 26,44 kr per portion
Sommarens bästa tillbehör! Krämig potatissallad är perfekt att servera på buffén, till grillat eller på en matig macka med t.ex rostbiff.

0,5 tskSalt
0,25 dlGräslök - färsk
50 gRädisor
1 dlMajonnäs
50 gPurjolök
1 krmSvartpeppar Malen
50 gSockerärta Färsk
2 dlCreme Fraiche Naturell
1 kgDelikatesspotatis
Instruktioner
1

Koka potatisen mjuk. Låt svalna.

2

Finhacka gräslök och purjolök. Skär rädisorna i tunna skivor och dela sockerärtorna på hälften.

3

Rör ihop crème fraiche och majonnäs.

4

Dela potatisen på hälften (tärna om du har en större potatissort) och bland ihop med majonnäsblandningen tillsammans med rädisor och sockerärtor. Smaka av med salt och peppar.

Servera till exempelvis en bit grillat kött eller kyckling.

Bild:

Kerstin Eriksson