Gå vidare till huvudinnehåll
Pizzabullar med pesto, fetaost och soltorkad tomat
Mari Bergman

Pizzabullar med pesto, fetaost och soltorkad tomat

20 minEnkelt
253,30 kr
4 portioner 41,84 kr per portion
Supergoda pizzabullar från programmet Smakligt! Passa på att göra pizzabullar till mellanmål, utflykten eller som en enkel men god förrätt.

2 dlPesto Grön
1 dlSoltorkade Tomater
200 gFetaost
40 gFärsk bladspenat
600 gPizzadeg
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Rulla ut pizzadegen på ett bakplåtspapper. Bred ut pesto och fördela spenat, fetaost och strimlade soltorkade tomater över.

3

Rulla ihop och skär rullen i 10-12 delar. Lägg pizzabullarna med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. Grädda ca 10 min.

Bild:

Petter Fällström