Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
300 g | Spaghetti | |
0,5 st | Gurka | |
Krämig pasta | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 st | Persilja - färsk | |
0,5 st | Gul lök | |
200 g | Bondbönor | |
1 krm | Salt | |
1 dl | Vatten | |
120 g | Rökt Skinka | |
150 g | Färskost Naturell | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2 msk | Smör |
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Krämig pasta: Skala och finhacka lök och vitlök. Stek löken med strimlad skinka i smöret. Tillsätt färskost, pastavatten och bondbönor. Låt det koka ihop 2-3 min och smaka av med salt och peppar.
Sila av pastavattnet och tillsätt pastan till skinksåsen. Skölj och grovhacka persilja och tillsätt till såsen.
Tillbehör: Skölj och skär gurkan i stavar och servera som tillbehör till den krämiga pastan.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: www.floryd.se
Näringsvärde: 512 kcal, 25 g protein, 18 g fett, 59 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla