Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Kyckling | ||
1,5 msk | Rapsolja | |
1 st | Rödlök | |
250 g | Aprikoser Torkade | |
4 st | Pitabröd | |
1 tsk | Chiliflakes | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
1 krm | Salt Fint | |
2 dl | Vatten | |
Sallad | ||
300 g | Vitkål | |
1 st | Paprika | |
1 st | Avokado | |
0,5 st | Huvudsallat |
Hacka löken. Strimla kycklingen. Finhacka chilin, skär aprikoserna i strimlor. Stek löken i ett par minuter. Tillsätt kyckling, chili, aprikoser och salt. Stek tills kycklingen fått lite färg och är genomstekt. Häll på vatten och låt puttra en stund tills vattnet kokat bort. Ta åt sidan.
Värm bröden och strimla avokado, paprika och sallad. Fyll bröden med kyckling och aprikosfräset och grönsaker.
Näringsvärde: Energi (kcal) 513, Protein (g) 43, Fett (g) 14, Kolhydrater (g) 49
Bild:
Linnea Swärd
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack