31. Cod-red
8W Training

31. Cod-red

30 minEnkelt
260,20 kr
2 portioner60,36 kr per portion
Smörstekt torsk med kapris och rödbetsröra.

320 gTorskrygg
1 mskMat & Bak Smör
1 krmSalt Fint
1 krmSvartpeppar Malen
Kapris- och rödbetsröra
1 krmSvartpeppar Malen
1 tskDill - färsk
0,5 mskCitronjuice - råpressad
1 krmSalt Fint
1 stRödbetor - Förkokta
0,5 mskKapris
Till servering
140 gBroccoli Färsk
80 gMat & Bak Smör
0,5 stMorötter
140 gBlomkål Färsk
Instruktioner
1

Krydda torsken med salt och peppar. Stek torsken på medelhög värme i smör 3 minuter per sida.

2

Kapris- och rödbetsröra: Tärna rödbetorna och lägg i en skål.

3

Blanda i kapris, dill, salt och peppar. Pressa över citron och blanda ihop ordentligt.

5

Till servering: Koka broccoli, blomkål och morötter i saltat vatten i några minuter.

6

Smält smöret på låg värme.

7

Servera torsken med de kokta grönsakerna. Häll över det smälta smöret och toppa med rödbetsröran.

Bild:

Jarda Zaoral