Skip to main content
Lövbiff med champinjonkräm
Hemmakock

Lövbiff med champinjonkräm

1 hEasy
535,70 kr
4 portions 60,91 kr per portion
En fantastisk bjudrätt som alltid är uppskattad. Tips! Lyxa till rätten och servera den med hasselbackspotatis istället för kokt potatis.
Ingredients
Champinjonkrämsfyllningen
100 gNötfärs
1 pc.Gul lök
200 gChampinjon Creme
Potatisen
600 gPotatis Mjölig
1 krmSalt
Dekoration
1 pc.Persilja - färsk
2 pc.Vanliga Tomater
2 pc.Färska champinjoner
Lövbiffarna
1 tbspSmör
2 krmFlingsalt
600 gLövbiff
1 krmSvartpeppar Hel
Instructions
1

Koka potatisen mjuk i saltat vatten.

2

Bryn färs och lök i smör. Blanda i champinjonkrämen, salta och peppra.

Bred ut blandningen på lövbiffarna, vik dubbel. Salta och peppra igen.

3

Stek tills genomstekta i smör, det går ganska fort. Lyft de fyllda lövbiffarna ur pannan.

Vispa ur pannan med vatten, häll över biffara vid servering.

4

Garnera med skivad champinjon och tomat. Fäst med en tandpetare. Strö över hackad persilja. Servera med potatis.