Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 3 dl | Gräddfil | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 0,5 st | Huvudsallat | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| Enchiladas | ||
| 320 g | Tortilla | |
| 1 st | Gul lök | |
| 75 g | Riven Ost | |
| 280 g | Majskorn | |
| 500 g | Halloumi | |
| 2 krm | Salt | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 230 g | Tacosås | |
Värm ugnen till 200 grader.
Enchiladas: Skala och finhacka lök. Sila av majsen.
Tärna halloumin smått. Stek halloumin i olja så att den får lite färg. Tillsätt lök och majs och fräs ytterligare i 2 min. Tillsätt ¾ av tacosåsen och låt det puttra ihop. Smaka av med salt.
Tillsätt 1 msk olivolja i salsasburken och skaka om.
Ta fram en ugnsfast form och smörj med olja.
Fördela halloumiröran i 8 tortillabröd. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner i formen. Ringla resterande tacosås över enchiladan i formen och toppa med riven ost. Gratinera i ugn i 10 min.
Tillbehör: Skölj och strimla salladen. Skölj och tärna gurka och paprika. Lägg upp i skålar.
Servera gratinerade enchiladas tillsammans med grönsaker och gräddfil.
Styling: Carina Hejde
Näringsvärde: 823 kcal, 48 g protein, 39 g fett, 67 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir

49,83 kr /l

70,19 kr /kg

134,75 kr /kg

144,75 kr /kg

48,44 kr /kg

19,67 kr /kg

193,00 kr /kg

68,65 kr /kg

162,50 kr /kg

69,35 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l



