Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Röd Paprika | |
0,25 st | Isbergssallat | |
200 g | Vanliga morötter | |
2 dl | Cashewnötter Saltade | |
0,5 st | Gurka | |
1 msk | Sesamfrö | |
100 g | Glasnudlar | |
1 st | Koriander - färsk | |
250 g | Rostbiff Pålägg | |
70 g | Salladslök | |
Dressing | ||
1 st | Chilipeppar Röd | |
1 krm | Salt | |
2 msk | Vatten | |
1 tsk | Sesamolja | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
1 tsk | Honung Flytande | |
2 msk | Rapsolja | |
1,5 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2 st | Lime | |
2 msk | Fisksås - Asiatisk | |
2 msk | Färsk ingefära | |
2 msk | Risvinäger |
Dressingen: Lägg finhackad vitlök och riven ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja. Tillsätt hackad koriander. Låt stå en stund.
Tillaga nu nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Skölj dem i kallt vatten.
Strimla köttet. Skala och strimla morötterna. Strimla gurka, paprika och sallad. Skiva salladslöken.
Blanda ihop allt och häll över dressingen. Strö över cashewnötter, koriander och sesamfrön.
Näringsvärde: 483 kcal, 20 gram protein, 25 gram fett, 41 gram kolhydrater
Bild:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel