Gå vidare till huvudinnehåll
Vietnamesisk glasnudelsallad med grillad rostbiff
Mia Troberg

Vietnamesisk glasnudelsallad med grillad rostbiff

15 minEnkelt
559,50 kr
4 portioner 65,33 kr per portion
Nyttig och fantastisk god nudelsallad med rostbiff och en het dressing som piffar till den fräscha salladen lite extra. Det här receptet ingår i Mathems koncept - recept med max 500 kcal. Se alla våra recept med max 500 kcal här.

1 stRöd Paprika
0,25 stIsbergssallat
200 gVanliga morötter
2 dlCashewnötter Saltade
0,5 stGurka
1 mskSesamfrö
100 gGlasnudlar
1 stKoriander - färsk
250 gRostbiff Pålägg
70 gSalladslök
Dressing
1 stChilipeppar Röd
1 krmSalt
2 mskVatten
1 tskSesamolja
0,5 stKoriander - färsk
1 tskHonung Flytande
2 mskRapsolja
1,5 klyftaVitlök Vanlig
2 stLime
2 mskFisksås - Asiatisk
2 mskFärsk ingefära
2 mskRisvinäger
Instruktioner
1

Dressingen: Lägg finhackad vitlök och riven ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja. Tillsätt hackad koriander. Låt stå en stund.

2

Tillaga nu nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Skölj dem i kallt vatten.

3

Strimla köttet. Skala och strimla morötterna. Strimla gurka, paprika och sallad. Skiva salladslöken.

4

Blanda ihop allt och häll över dressingen. Strö över cashewnötter, koriander och sesamfrön.

Näringsvärde: 483 kcal, 20 gram protein, 25 gram fett, 41 gram kolhydrater

Bild:

Linnea Swärd