Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
köp hem fem | ||
400 g | Grillost | |
250 g | Jordgubbar Färska | |
0,25 st | Rödlök | |
1 msk | Mynta - färsk | |
1 st | Lime | |
Från ditt skafferi | ||
1 tsk | Olivolja | |
1 tsk | Honung Flytande | |
2 krm | Chiliflakes | |
1 krm | Flingsalt | |
1 krm | Svartpeppar Hel |
Skär varje grillost i tre bitar och grilla dem gyllene på båda sidor.
Skölj jordgubbarna och skär dem i små bitar. Skala och finhacka rödlök och finhacka myntan.
Blanda jordgubbar, rödlök och mynta i en skål. Tillsätt rivet limekal och pressa i limesaft. Tillsätt olja, honung, chiliflakes och en nypa flingsalt och svartpeppar.
Lägg upp den grillade osten på ett fat och skeda över jordgubbssalsan.
Bild:
Susanna Blåvarg
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria