Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
200 g | Halloumi | |
30 g | Ruccolasallat | |
0,5 msk | Olivolja | |
Medelhavsgrönsaker | ||
0,5 st | Zucchini | |
4 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Paprika | |
1 st | Rödlök | |
1 krm | Salt | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
0,5 st | Aubergine | |
125 g | Körsbärstomater | |
2 krm | Timjan - torkad | |
1 msk | Olivolja |
Medelhavsgrönsaker: Värm ugnen till 200 grader.
Skölj och skär paprika, zucchini, aubergine och tomater i mindre bitar. Skala och klyfta rödlöken och skala vitlöksklyftorna. Lägg alla grönsaker på en plåt och tillsätt olja och timjan samt salt och peppar efter smak. Blanda om ordentligt och rosta i ugnen i 30 min.
Tillbehör: Skiva halloumin och stek runt om i olja.
Medelhavsgrönsaker: Grovhacka basilikan och tillsätt till de rostade grönsakerna.
Lägg upp ruccola på ett fat och lägg grönsakerna över. Toppa med den stekta halloumin och servera.
Näringsvärde: 462 kcal, 24 g protein, 32 g fett, 17 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt