Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
2 krm | Svartpeppar | |
100 g | Smör | |
1 tsk | Salt | |
Köp hem | ||
1 st | Gräslök - färsk | |
500 g | Sparris Färsk | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
1 kg | Delikatesspotatis | |
1 st | Citron - Eko |
Krydda laxbitarna med salt och peppar på båda sidor.
Skölj potatisen och koka i saltat vatten.
Ta bort den nedersta delen på varje sparris.
Finhacka gräslöken och riv citronskal. Vispa ihop rumsvarmt smör med gräslök och rivet citronskal. Smaka av smöret med lite citronsaft, salt och peppar.
Grilla laxbitarna och sparrisen i en grillpanna eller på utegrillen.
Servera den grillade laxen med sparris, potatis och gräslökssmör.
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt