Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Svartpeppar | |
2 dl | Ris | |
2 msk | Hummerfond Buljong | |
2 krm | Salt | |
Köp hem | ||
600 g | Torskrygg Fryst | |
1 st | Broccoli | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Gräslök - färsk | |
1 dl | Standardmjölk |
Skär torskryggen i ca 3 cm breda bitar och krydda med salt och peppar.
Vispa ihop crème fraiche, mjölk och hummerfond i en traktörpanna.
Koka upp såsen och sänk sedan värmen. Lägg ner torskbitarna, lägg på locket och låt fisken sjuda i ca 5 min. Vänd fiskbitarna efter halva tiden.
Skär broccolin i buketter och koka broccolin i ca 2 min. Häll av vattnet och lägg upp broccolin i en skål.
Strö hackad gräslök över fisken i såsen och servera med kokt broccoli och t.ex. ris vid sidan av.
Näringsvärde: 527 kcal, 35 g protein, 20 g fett, 51 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt