Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Olivolja | |
700 g | Potatis Fast | |
2 krm | Salt | |
Köp hem | ||
125 g | Edamamebönor | |
1 st | Citron | |
600 g | Torskrygg Fryst | |
500 g | Körsbärstomater | |
1 st | Basilika - färsk |
Värm ugnen till 175 grader.
Dela körsbärstomaterna på mitten och lägg i en ugnsfast form. Finhacka basilikan och blanda med tomaterna. Krydda med salt, peppar och ringla över olja. Halvera citronen och lägg citronhalvorna med snittytan uppåt i formen. Rosta i ugnen i ca 20 min.
Krydda torskfiléerna med salt och peppar.
Ta ut tomaterna ur ugnen och strö över sojabönorna. Lägg torskfiléerna över och krydda med salt och peppar. Sätt in i ugnen ytterligare 10 min.
Servera torsken och de bakade tomaterna med t. ex. pressad potatis.
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt