Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Gurka | |
1 kg | Vattenmelon | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Avokado | |
150 g | Fetaost | |
0,75 msk | Vitvinsvinäger | |
65 g | Romansallat, (0,5 st) | |
300 g | Gemelli | |
2 msk | Olivolja | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
400 g | Salladskyckling |
Pastasallad: Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Skölj sallad och gurka och skär i mindre bitar. Skala melonen och skär i tärningar. Grovhacka basilikan. Blanda i en stor skål.
Sila av pastavattnet och spola pastan kall. Blanda pastan med salladen och tillsätt olja och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp pastasalladen på ett vackert fat och toppa med skivad avokado, kycklingskivor och smulad fetaost. Ringla över lite extra olivolja och krydda med en nypa salt och peppar.
Näringsvärde: 741 kcal, 42 g protein, 26 g fett, 80 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Vattenmelon Hel Liten Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko