Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 msk | Olivolja | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsk | Salt | |
0,5 tsk | Chiliflakes | |
3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 tsk | Vitvinsvinäger | |
Köp hem | ||
3 dl | Vispgrädde | |
1 st | Persilja - färsk | |
250 g | Portabellosvamp | |
200 g | Ostronskivling | |
500 g | Ravioli Färsk Smaksatt |
Koka upp saltat vatten till tortellinin.
Skär svampen i mindre bitar. Finhacka persiljan och skala och riv vitlök.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek svampen med vitlök, persilja, chiliflakes och salt så att svampen blir krispig. Ta undan ca 1 dl stekt svamp och lägg åt sidan. Tillsätt grädde och vinäger till svampen i pannan och låt sjuda i 5 min.
Koka tortellinin enligt anvisning på förpackningen.
Sila av vattnet och blanda tortellinin med svampsåsen. Smaka av med salt och peppar och lägg upp pastan på tallrikar. Toppa med den krispiga svampen. Klart att servera.
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko