Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
3 msk | Söt sojasås | |
1 st | Broccoli Färsk | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
1 msk | Färsk ingefära | |
1 st | Pak choi | |
Från ditt skafferi | ||
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Vitvinsvinäger | |
2 msk | Kokosolja | |
4 msk | Japansk soja | |
0,5 tsk | Chiliflakes | |
1 msk | Honung Flytande |
Värm ugnen till 175 grader.
Lägg tinade laxfiléer i en stor ugnsfast form. Dela broccolin i buketter och skär pak choi i stora bitar. Fördela grönsakerna runt om laxen i formen.
Skala och riv ingefära och vitlök och blanda i en skål med coconut aminos, japansk soja, honung, vitvinsvinäger, kokosolja och chiliflakes.
Fördela marinaden jämnt över lax och grönsaker i formen och sätt in i ugnen i ca 12 min.
Servera gärna med valfria nudlar eller kokt ris.
Bild:
Lina Eriksson
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel