Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
2 dl | Basmatiris | |
1 msk | Rapsolja | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Vatten | |
Köp hem | ||
450 g | Paneer | |
1 st | Citron | |
300 g | Kormasås | |
100 g | Färsk bladspenat | |
100 g | Cashewnötter Saltade |
Tärna osten och stek den i olja runt om i en varm stekpanna. Tillsätt kormasås, vatten och spenat och låt puttra i ca 10 min.
Grovhacka cashewnötterna.
Smaka av kormasåsen med rivet citronskal, citronsaft, salt och peppar.
Toppa paneer kormasåsen med hackade cashewnötter. Servera med ris.
Bild:
Nurlan Emir
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1