Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
100 g | Färsk bladspenat | |
500 g | Kycklingfärs | |
0,5 st | Purjolök | |
1 msk | Färsk ingefära | |
400 g | Kokosmjölk | |
Från ditt skafferi | ||
1 msk | Röd Currypasta | |
2 msk | Japansk soja | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 msk | Rapsolja |
Skölj och grovhacka purjolöken. Skala och riv ingefäran.
Hetta upp olja i en wok- eller stekpanna och bryn purjolök, ingefära och kycklingfärs tills färsen är genomstekt. Finfördela färsen med en gaffel.
Tillsätt currypasta, soja och kokosmjölk och låt sjuda i ca 5 min.
Skölj spenaten och vänd ner i den varma grytan precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar.
Servera grytan med ris eller nudlar och gärna med lite jordnötter på toppen.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
2 Kokosmjölk EKO/KRAV/Fairtrade
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria