Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
2 klyfta | Vitlök Färsk | |
3 dl | Basmatiris, 4 portioner | |
1 msk | Olivolja | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsk | Salt | |
Köp hem | ||
150 g | Haricot Verts Färsk | |
3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
600 g | Kycklingfile Fryst | |
150 g | Parmesanost | |
1 st | Gurka |
Värm ugnen till 200 grader.
Kyckling: Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem på hög värme i lite olja, ca 2 min/sida. Lägg över kycklingfiléerna i en ugnsfast form.
Riv parmesanosten och blanda med crème fraichen i en bunke. Pressa i vitlök och tillsätt salt och svartpeppar.
Täck kycklingen med ostblandningen och sätt in i ugnen ca 15 min.
Tillbehör: Sjud haricotsvertsen i 2 min. Sila av vattnet och lägg upp i en skål. Skiva gurkan och blanda med haricotsvertsen.
Servera kycklingen med grönsaker och ris vid sidan av.
Näringsvärde: 725 kcal 50 g protein 35 g fett 50 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt