Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
400 ml | Kokosmjölk | |
2 msk | Röd Currypasta | |
1 msk | Japansk soja | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
1 st | Koriander - färsk | |
Från ditt skafferi | ||
0,5 tsk | Chiliflakes | |
2 dl | Ris | |
0,5 msk | Rapsolja | |
4 krm | Salt | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig |
Skär de tinade laxfiléerna i kuber. Salta och peppra laxbitarna runtom.
Skala och riv vitlök. Hetta upp olja och fräs samman vitlök med currypasta. Tillsätt kokosmjölk och soja och låt allt sjuda upp. Lägg ner laxkuberna i grytan och låt de sjuda sakta i ca 5-7 min.
Smaka av grytan med salt och chiliflakes. Strö över rikligt med koriander och servera grytan med t. ex. ris.
Bild:
Nurlan Emir
2 Kokosmjölk EKO/KRAV/Fairtrade
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt