Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 dl | Vatten | |
3 msk | Rapsolja | |
65 g | Salladsmix | |
1,5 tsk | Salt | |
Köp hem | ||
500 g | Potatis Fast | |
3 msk | Kryddmix Tikka Masala | |
1 st | Koriander - färsk | |
1 st | Blomkål Färsk | |
630 g | Kycklinglårfile Färsk |
Värm ugnen till 180 grader.
Lägg kycklinglårfiléerna i en stor ugnsfast form.
Skala och skär potatisen i ½ cm tjocka skivor. Dela blomkålen i buketter. Lägg potatis och blomkål runt om kycklingen i formen. Krydda med tikka masalakrydda och salt. Ringla över olja och blanda om ordentligt. Rosta i ugnen i ca 30 min. Tillsätt vatten i formen de sista 5 min för att få en god sky.
Strö koriander över kycklingen och servera med valfri sallad.
Bild:
Nurlan Emir
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt