Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Salt | |
1 msk | Olivolja | |
2 krm | Chiliflakes | |
2 dl | Basmatiris | |
Köp hem | ||
1 st | Lime | |
300 g | Mango Fryst | |
1 msk | Tandoorikrydda | |
2 st | Avokado | |
600 g | Färsk kycklingfilé |
Krydda kycklingen runt om med salt och tandoorikrydda.
Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingfiléerna på hög värme i ca 2 min/sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Sänk värmen och låt kycklingen bli genomstekt.
Tärna avokadon och blanda med mangon på ett fat. Riv över limeskal och pressa över limesaft. Strö över lite chiliflakes och salt.
Servera kycklingen med avokado- och mangosalladen och t. ex. ris, gryn eller nudlar.
Bild:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko