Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Svartpeppar | |
2 krm | Paprikakrydda | |
1 msk | Rapsolja | |
2 dl | Basmatiris | |
2 krm | Salt | |
0,5 dl | Vatten | |
Köp hem | ||
2 tsk | Dijonsenap | |
1 st | Persilja | |
400 g | Tofu | |
2 msk | Tomatpuré | |
250 ml | Havrebaserad matlagning |
Tärna tofun och stek den gyllene runt om i olja.
Krydda med paprikapulver och tillsätt havregrädde, tomatpuré, dijonsenap och vatten. Låt stroganoffen puttra på låg värme i ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
Finhacka persiljan.
Lägg upp stroganoffen på ett fat och strö över persilja.
Servera stroganoffen med ris och en god sallad.
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt