Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar | |
3 msk | Rapsolja | |
300 g | Grönkål | |
1 krm | Salt |
Sätt ugnen på 160 grader.
Skär bort stammen på grönkålen och skär bladen i stora bitar. Skölj bladen, lägg dem på en handduk och torka bort vattnet ordentligt. Lägg grönkålsbladen i en bunke och tillsätt olja och en nypa salt och peppar. Massera grönkålen ordentligt.
Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och strö ut grönkålen så att den ligger glest. Rosta i två omgångar ca 15 min.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita (skål): Anna Wadle
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Grönkål skuren Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt