Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 st | Lime | |
| 5 dl | Vispgrädde | |
| 150 g | Färsk ingefära | |
| 1 msk | Riven kokos | |
| 397 g | Kondenserad mjölk | |
| 1 krm | Flingsalt | |
Vispa grädde fluffigt.
Skala ingefäran och pressa i en juicemaskin så att du får 3/4 dl ingefärssaft.
Blanda kondenserad mjölk i en bunke med ingefärssaft, limeskal, limesaft och salt. Vänd ner den vispade grädden och rör till en jämn smet.
Häll smeten i en brödform eller i en muffinsplåt och strö över kokosflingor. Ställ in i frysen i 6 tim.
Bild:
Nurlan Emir

52,66 kr /kg

69,00 kr /l

139,75 kr /kg

107,50 kr /kg

79,35 kr /kg

167,80 kr /kg

